Gangnam Style -jättihitistä härski suomalaisversio Gangbang Style

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealainen PSY niittää parhaillaan valtavaa menestystä ympäri maailmaa, sillä sen esittämä kappale Gangnam Style on tämän hetken suosituin kappale maailmassa. Biisin musiikkivideo on saanut nopeasti 80 miljoonaa katselukertaa ja siitä on tehty lukemattomia parodioita.

Eräs uusista versioista on suomalaisen Cheddan käsialaa. Gangnam Style – Chedda REMIX (Gangbang Style) -niminen parodiakappale esittää alkuperäisen kappaleen lyriikat englanniksi ja hieman alkuperäistä härskimmässä muodossa.

Äskettäin verkossa nähtiin millaisen reaktion alkuperäinen kappale aiheutti korealaisessa festivaaliyleisössä. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY-yhtyeen kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä yhtye oli kaksi vuotta tauolla.

Alkuperäinen video: