Pink järkyttyi fanitapaamisesta: ”Vain musiikkini pitää hänet elossa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on nykyään yksivuotiaan Willow Sage -nimisen tytön onnellinen äiti. Menestynyt muusikko paljasti äskettäin kieltäytyneensä American Idol -kilpailun tuomaripestistä, koska ihmiset eivät pitäisi hänen rehellisyydestään.

Nyt suorasanaisista kappaleistaan tunnettu Pink kertoi järkyttyneensä, kun hän tapasi hiljattain 13-vuotiaan tyttöfaninsa New Yorkissa. Ihailija ojensi supertähdelle kirjeen, jossa hän kertoi karmaisevista kotiolosuhteistaan. Tyttö kertoi juuri kuolleen äitinsä joutuneen vuosikausien ajan kärsimään isänsä hyväksikäytöstä. Äidin kuoltua isoisä siirsi katseensa nuoreen tyttöön ja alkoi raiskaamaan häntä.

– Tyttö kertoi kirjeessä, että hän haluaa kuolla. Vain musiikkini pitää hänet elossa. Soitin lastensuojeluviranomaisille ja yritin tehdä kaikkeni auttaakseni tyttöä. Minulle kerrottiin, että lain mukaan en pysty tehdä mitään fanini hyväksi, Pink kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.

Onnellinen äiti kertoi saavansa samantyyppisiä kirjeitä päivittäin. Pinkin mukaan fanien koskettavat elämäkertomukset saavat hänet muistamaan, kuinka tärkeää musiikki on. Hän pitää musiikkia ikään kuin ryhmäterapiana.

Pink on elänyt rankan nuoruuden, sillä hän on kertonut joutuneensa huumekoukkuun jo 13 vuoden iässä. Poptähti halusi kapinoida vanhemmilleen, koska heidän avioeronsa järkytti häntä. Laulajan mukaan hän käytti ennen teini-ikää muun muuassa ekstaasia, metamfetamiinia ja heroiinia. Pink kertoi hiljattain purskahtaneensa itkuun järkytyksestä, kun hän tajusi synnytyksessä lapsensa sukupuolen olevan tyttö. Poptähti pelästyi, että hänen tyttärestään kasvaa samanlainen kuin hänestä.