Pizzakuski toimitti puutteellisen annoksen – asiakas antoi nyrkistä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut kuluneen vuoden aikana ilmi jo useita tapauksia, joissa ravintoloiden asiakkaat ovat joutuneet poliisien käsirautoihin raivokohtauksiensa takia. Useimmissa kärjistyneissä riitatilanteissa asiakas on ollut tyytymätön ruokapaikan toimittamaan annokseen.

Nyt 48-vuotias Robert Wheeler on pidätetty Floridassa pahoinpitelystä epäiltynä. Mies tilasi viime viikolla kotikylässään sijaitsevasta pizzeriasta ruoka-annoksen kotiinkuljetuksella. Ruokaa rakastava 157 kiloinen Wheeler joutui kuitenkin pettymään, kun pizzakuskin toimittama annos oli puutteellinen.

Teini-ikäisen pizzakuskin toimittamasta ruoka-annoksesta puuttui nimittäin miehen tilaamat valkosipulileivät. Robert Wheeler raivostui ruokapaikan tekemästä mokasta, ja löi nyrkillään 19-vuotiasta Jonathon Feigeniä suoraan kasvoihin. Teinipoika joutui myöhemmin samana päivänä sairaalaan päänsäryn ja huonovointisuuden takia. Lisäksi hänen silmänsä oli turvonnut ja punertava.

Poliisien kuulusteluissa Robert Wheeler myönsi lyöneensä pizzakuskia kasvoihin. Työtön mies kuljetettiin kodistaan River Countyn poliisivankilaan, josta hänet vapautettiin kuulustelujen jälkeen. Poliisien mukaan massiivisen kokoisella miehellä on useita tatuointeja, joista yksi on käsivarressa lukeva FAT-teksti, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.