Poptähdet auto-onnettomuudessa – oli onni matkassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Nyt 29-vuotias Cheryl Cole on joutunut auto-onnettomuuteen yhdessä hyvän ystävänsä Will.i.amin kanssa. Popparit lähtivät studiolta levytyssessioissa kuluneen päivän jälkeen, kun heitä kuljettanut auto joutuikin Breaking News -sivuston mukaan yllättäen peltokolariin. Onnettomuuden yksityiskohdat eivät olet selvinneet julkisuudessa, mutta tähdet vakuuttivat nopeasti faneilleen olevansa kunnossa.

– Auto-onnettomuudet eivät ole kivoja, olen iloinen ollessani ok. Cheryl Cole ja minä olimme ajamassa pois studiolta. Olemme kunnossa, vain pieni niskan venähdys, kirjoitti Will.i.am Twitter-blogiinsa.

Popstar-ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti alkoi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat taannoin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin uuden Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.