Selena Gomez osti suosikkikoomikon miljoonalukaalin 2,9 miljoonalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez pitää parhaillaan taukoa musiikkiuraltaan. Hän haluaa keskittyä täysillä tulevien elokuviensa työstämiseen.

Seuraavaksi Selena Gomez nähdään muun muuassa elokuvissa Spring Breakers ja The Getaway. Nyt 20-vuotiaan kaunottaren uutisoidaan ostaneen miljoonalukaalin Los Angelesin liepeiltä Tarzanasta. Gomez tulee pian muuttamaan 2,9 miljoonan dollarin, eli 2,4 miljoonan euron, arvoiseen kartanoon. Hulppean talon entinen omistaja on suosikkikoomikko Jonah Hill.

X17-sivuston mukaan miljoonakodissa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, uima-lassa, tenniskenttä ja kylpylä. Selenan ja hänen poikaystävänsä Justin Bieberin väitettiin äskettäin muuttavan yhteen, mutta popkaunotar ei tuoreimpien huhujen mukaan halua vielä asettua aloilleen rakkaansa kanssa.

– Avioliitto ja kaikki ne jutut tulevat tapahtumaan minulle jonain päivänä, mutta vasta sitten kun olen toteuttanut kaikki muut osat elämässäni, Selena Gomez kertoi.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Sittemmin suurin kohu on jo laantunut, mutta erohuhut nousevat pintaan tasaisin väliajoin. Gomezin mukaan hän ymmärtää poikaystävänsä faneja, mutta tappouhkaukset olivat hänen mielestään liikaa.