Supertähden kappale soitetaan Marsin pinnalla – löytyykö sieltä faneja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa tunnustettuaan, etteivät hänen laulutaitonsa ole kummoiset, vaan hän joutuu kompensoimaan lahjojen puutettaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune -tietokoneohjelmalla.

Muusikko yllättää nyt tarjoamalla mahdollisuuden uuden Reach for the Stars -singlensä kuunteluun Marsin pinnalta. Kappaleen ensiesitys tullaan nimittäin tullaan kuulemaan NASA:n Marsiin lähettämän Curiosity -luotaimen kaiuttimien kautta.

Mikäli matka Marsiin tulee liian kalliiksi The Black Eyed Peas -tähden faneille, on kappale onneksi mahdollista kuulla myös maan pinnalta. Biisin ensisoitto punaisen planeetan pinnalla tullaan nimittäin lähettämään myös maapallolle osana koululaisille tarkoitettua Mars-luotainta koskevaa tapahtumaa.

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti viime kesänä jäävänsä tauolle. Fanit järkyttyivät pian taukouutisen jälkeen huhuista, joissa väitettiin suosikkiyhtyeen hajoavan. Muun muuassa supertähti Kanye West vihjaili tauon olevan pysyvä. Yhtyeen keulahahmo Will.i.am kuitenkin tyrmäsi väitetyt hajoamishuhut Twitter-blogissaan.