X Factor -tuomari inhoaa kollegaansa: ”Vie kaiken huomion”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin taannoin FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Uusinta X Factor -kautta on kulunut vain muutama viikko, mutta 23-vuotiaan neitokaisen kerrotaan olevan jo kurkkuaan myöten täynnä kollegaansa Nicole Scherzingeriä. Sisäpiirin lähde kertoi Daily Mail -sivustolle, että Tulisan mielestä Nicole vie kaiken huomion. Pippurinen laulaja on tottunut tekemään asiat oman päänsä mukaan, eikä siedä uutta kilpailijaa.

– Tulisan mielestä Nicole vie kaiken huomion laulamalla ja saamalla tahtonsa periksi koelauluissa. Se todella ärsyttää häntä. Nicole on myös lääpällään Gary Barlowiin ja koskettelee häntä aina tilaisuuden tullen, kertoo lähde haastattelussa.

Kilpailevat kaunottaret joutuvat istumaan vielä useita kuukausia saman tuomarinpöydän ääressä. Tunnelman tiivistyessä neitokaisten välille voidaan olettaa syntyvän leimahduksia. Aiemmin tähtien kerrottiin kisailevan leikkimielisesti X Factor -ohjelman parhaimman pukeutujan tittelistä, mutta tällä erää leikki on muuttumassa totiseksi taisteluksi.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.