Räppäri pidätetty – edellinenkin tuomio vielä lusimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen hiphop-artisti Beanie Sigel tunnetaan yhteistyöstään Jay-Z:n ja Snoop Doggin kanssa. Beanie Sigel on myös Geto Boys -tähti Scarfacen hyvä ystävä, ja on ollut mukana useilla hänen levyillään.

Räppäri Beanie Sigel jäi vuonna 2010 kiinni veronkierrosta, ja hänet tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan. Tuomion on määrä alkaa 12. syyskuuta 2012. Nyt epäonninen artisti on joutunut taas hankaluuksiin lain kanssa oltuaan kyydissä poliisin pysäyttämässä autossa.

Viranomaiset löysivät ajoneuvon kuljettajalta kannabista, reseptilääkkeitä ja pillereitä minigrip-pusseissa, sekä lisäksi pelkääjän paikalla matkustaneelta Beanie Sigeliltä huumeeksi lueteltavaa yskänlääkettä etiketittömässä pullossa. Lisäksi autossa oli noin 3.700 euron arvosta käteistä. Poliisit kertoivat löytäneensä autosta myös käsiaseen. Miehet pidätettiin laittomien huumeiden ja aseen hallussapidosta.

35-vuotias Beanie Sigel julkaisi The Truth -esikoislevynsä vuonna 2000. Levy menestyi hyvin, ja hänen vuonna 2005 julkaistu The B Coming -albuminsa myi jo platinaa. Sittemmin hän on ollut usein tekemisissä poliisin kanssa ja mukana esimerkiksi ampumatapauksessa