Justin Bieberin törkeä kuva verkkoon: ”Mauttomuuden huippu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka seuraavat tiiviisti poptähden verkossa julkaisemia valokuvia. Nyt Bieber on syyllistynyt törkeään ylilyöntiin nettikuvassaan.

Justin Bieber julkaisi Twitter-blogissaan valokuvan, jossa hän ja tyttöystävä Selena Gomez poseeraavat kameralle Selenan uuden elokuvan kuvauksissa. Jostain syystä Justinin käteen on eksynyt kuvassa käsiase, jolla hän osoittaa pariskunnan välissä seisovaa miestä.

Kuva: Twitter

Nettikuva on viikonlopun aikana saanut valtavasti negatiivista palautetta, sillä erityisesti vanhemmat pitävät aseen kanssa poseeraamista teinitähdeltä törkeänä tekona. Bieberiä on luonnehdittu muun muassa vastuuttomaksi. Erityisen typeräksi kuvan tekee sen ajoitus taannoisten Batman-ampumisten jälkeen. Myös Bieberin kotimaassa kanadalainen Globe and Mail -lehti kritisoi popparia kovin sanoin muun muassa typeräksi.

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.