Entinen teinitähti myönsi varkauden: ”Luulin olevani kova mimmi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich paljasti äskettäin saaneensa motivaatiota kuntoiluun tylystä nettikommentista, jossa hänen käsivarsiaan haukuttiin. Haukusta loukkaantunut neitokainen päättikin treenata vartalonsa huippukuntoon uutta Resident Evil Afterlife -elokuvaansa varten.

Nyt 36-vuotias Milla Jovovich on paljastanut yhden luurangon kaapistaan, sillä hän varasti taannoin miehensä kanssa teekokoelman hotellista. Naisen mukaan varkaudet tapahtuivat Lontoossa sijaitsevassa Lanesborough-hotellissa, jossa näyttelijätär on yöpynyt useita kertoja.

Jovovichin mukaan teekokoelman varastaminen ei tapahtunut yhdessä illassa, sillä hän sujautti yksittäisiä tavaroita taskuunsa useiden vierailuidensa aikana. Näyttelijätär saikin saaliikseen muun muuassa neljä teekuppia, pikkulautasia, sokerikipon ja kermakannun. Naisen mukaan hänellä ei kuitenkaan ole enää varastettua teekokoelmaa kotonaan.

– Varastimme vaikka mitä, mutta emme saaneet teepannua. Luulin olevani kova mimmi nuorempana, Jovovich kertoi Empire-lehdelle.

Ukrainalaissyntyinen Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.