Steven Seagal vakavissa ongelmissa – 355 000 dollarin verovelat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintaelokuvistaan tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Steven Seagal joutui muutama vuosi sitten varsinaiseen kiirastuleen, kun Kayden Nguyen -niminen nainen väitti olleensa näyttelijän henkilökohtainen seksiorja.

Nyt hiljaiseloa elokuvarintamalla viettänyt mies on joutunut jälleen ongelmiin, kun verokarhu kiinnostui hänen maksamattomista veroistaan. Mies jätti vuonna 2010 maksamatta 335.000 dollarin, eli yli 277.000 euron, suuruiset verot. Los Angelesin verovirasto onkin lähettänyt tähdelle korvausvaatimuksen maksuista, uutisoi TMZ-sivusto.

Seagalin uran aktiivisin vaihe oli 80 ja 90-luvuilla. Tämän jälkeen mies on esiintynyt pienemmän budjetin elokuvissa, kuten Machete ja Born to Raise Hell. Hänet on nähty myös Steven Seagal: Lawman ja True Justice -televisiosarjoissa. Sylvester Stallonen kerrotaan harkitsevan Seagalia kolmannen The Expendables -elokuvan tähtikaartiin.