Hollywood-neitokaiset riidoissa: ”Painajainen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muse-yhtyeen keulahahmon Matt Bellamyn kanssa seurusteleva Hollywood-tähti Kate Hudson synnytti äskettäin toisen lapsensa. Vuodesta 2010 seurustelleen pariskunnan perhe kasvoi pienellä poikavauvalla.

33-vuotiasta näyttelijätärtä nähdään pian kuuden jakson verran suositussa Glee-televisiosarjassa. Nyt ohjelman kuvausten kerrotaan saaneen Hudsonin hermostumaan sarjan päätähteen Lea Micheleen. Rakkaus lainassa -elokuvassakin nähty tähti kyllästyi nopeasti 26-vuotiaan kultakurkun diivailuun.

– Kate sanoo Lean olevan painajainen. Kerran teknisen viivästymisen takia Lea vain napsautti sormiaan ja sanoi lähtevänsä paikalta omien suunnitelmiensa vuoksi. Kate pitää todella välimatkaa häneen, kertoo lähde Us Weekly -lehdelle.

Lea Michele väittää kuitenkin ilkeistä juoruista huolimatta, että hänen välinsä Hudsoniin ovat erinomaiset. Neito kertookin edustajansa välityksellä pitävänsä studiolla hauskaa kollegansa kanssa. Tällä tuotantokaudella Glee-sarjassa vierailee myös muun muassa supersuosittu näyttelijätär Sarah Jessica Parker.

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.