iPhone 5 päätyi nettivideolle? Katso kohuvideo

Digi Nettivideot · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple pyrkii yleensä salaamaan uudet tuotteensa siihen saakka kunnes ne esitellään virallisesti. Usein laitteet kuitenkin vuotavat tavalla tai toisella julkisuuteen, ja nyt näin on mahdollisesti iPhone 5 -puhelimelle.

Kuva: YouTube

Laitteen nelosversiosta ”unohtui” aikoinaan prototyyppi baariin, ja nyt tulevan vitosversion väitetään päätyneen israelilaiselle toimittajalle ja sitä kautta nettivideolle.

Kuva: YouTube

Videolla nähtävän laitteen todenperäisyyttä on kuitenkin epäilty laajasti, sillä sen väitetään olevan tekaistu. Tarkkasilmäisimpien katsojien mukaan muun muassa laitteen takaosassa oleva Apple-logo on liimattu laitteeseen tarralla. Myös laitteessa nähtävä sarjanumero viittaa joidenkin väitteiden mukaan 3G-versioon.

Kuva: YouTube