Jennie Garth biletti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin 90-luvulla lukeutunut näyttelijä Jennie Garth nousi kansainväliseksi tähdeksi esiintyessään supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa, jota tehtiin vuosina 1990 – 2000. Kaunottaresta muodostui yksi teinipoikien suosituimmista päiväunista.

Nyt Jennie on kuvattu nauttimassa allasbileistä Las Vegasin Azure Palazzossa.

40-vuotias Jennie Garth päätti tehdä elämäntapamuutoksen, kun hänen 17 vuoden yhteiselonsa näyttelijä Peter Facinellin kanssa päättyi aiemmin tänä vuonna. Kaunotar sai lisää itseluottamusta avioeronsa jälkeen. Jennie Garth laihtui entisiin mittoihinsa ja sai kohotettua itsevarmuuttaan.

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi katkeraan avioeroon.