BB-asukas järkytti paljastuksellaan: ”Kakkasin discossa naisten käsilaukkuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat viime päivinä ihmetelleet jo useaan otteeseen talossa asumisen tylsyyttä, kun tuotanto ei ole järjestänyt heille juuri tekemistä ja asukkaiden monet omat leikit on kielletty sääntörikkomuksina. Tänään asukkaat ryhtyivät hauskaan kyselyleikkiin.

Kyseessä on perinteinen ja televisiostakin tuttu kyselyleikki, jossa asukas kertoo kolme väittämää. Niistä vain kaksi pitää paikkansa, eli yksi on huijausta. Hetki sitten vuorossa oli BB-Tomi, jonka paljastus meni hieman vyön alle.

Tomi väitti omistavansa Teemu Selänteen harjoittelumailan, kätelleensä poptähti Robbie Williamsia ja ulostaneensa naisten käsilaukkuun. Lopulta selvisi, että Tomi ei ollut kätellyt brittipopparia, joten ulostusväite piti paikkansa.

– Se oli tuttavan laukku. Se tapahtui tyttöjen discossa kerhotilassa. Olin nuori, mutta en nyt kovin nuori. Kakkasin käsilaukkuun. Me oltiin kerhotilalla, jossa ei ollut vessaa. Sitä mulla tuli kiire ja se oli ainoa avoin paikka, jonka mä näin. Sit mä juoksin kotiin hoitamaan sen loppuun, Tomi kertoi.