Kelly Osbournen nolo tilanne: ”Kuin olisin paskonut housuuni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Nyt tähtiperheen tytär on kuljettanut itseruskettavaa voidetta matkalaukussaan varsin epäonnisesti. Neitokaisen valkoiset silkkipöksyt kokivat nolon kohtalon, kun voidetta vuosi niiden päälle. Koomisen tuloksen tähti paljasti seuraajilleen Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

– Itseruskettavani räjähti matkalaukussani. Noloa viedä housut nyt pesulaan, näyttää kuin olisin paskonut ylleni, kirjoitti Kelly Osbourne Twitter-blogiinsa.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.