One Direction -komistus paljasti naisihanteensa: ”En voi sille mitään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo useita oheistuotteita kuten nukkeja ja muita leluja. He ovat myös esiintyneet muun muuassa iCarly-nuortensarjassa.

Nyt yhtyeen 20-vuotias poppari Louis Tomlinson paljasti ihastuvansa tyttöihin, jotka torjuvat hänet. Nuoren miehenalun mukaan hän rakastaa vaikeasti tavoiteltavia kaunottaria, sillä he tarjoavat tähdelle haasteita. Tomlinson ei aio luovuttaa, jos hän aikoo hurmata välinpitämättömästi käyttäytyvän naisen.

– En voi sille mitään, olen heikkona torjumiseen. Jatkan yrittämistä niin kauan, että asiat muuttuvat jopa typeriksi. En ole sellainen poika, joka hyväksyy hylkäyksen ja jatkaa matkaansa, Louis Tomlinson kertoi Daily Star -sivuston mukaan.

Poppari seurustelee mallikaunotar Eleanor Calderin kanssa. Heidän huhuttiin kihlautuneen kesällä, mutta sittemmin juorut osoittautuivat tekaistuiksi. Louis Tomlinson ei ole ainut bändinsä seurusteleva jäsen, sillä myös Zayn Malik ja Liam Payne ovat varattuja tähtiä.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.