Nikki Reed ei jäänyt huomaamatta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Nikki Reed teki ensimmäisen menestysroolinsa jo teini-ikäisenä, ja sittemmin hänet on nähty Twilight-elokuvissa Rosalie Halen roolissa. Vaaleaverikköisenä vampyyrina elokuvissa nähtävä neito on sittemmin värjännyt kutrinsa tummiksi.

Nyt 24-vuotias näyttelijätär on viettänyt intiimiä rantalomaa aviomiehensä Paul McDonaldin kanssa. Havaijin auringossa nautiskellut tähti oli verhoutunut vihreään bikiniasuun, joka paljasti kiitettävästi hänen timmissä kunnossa olevaa kroppaansa. Pariskunta intoutui yhteisten vesileikkien lomassa myös romanttisiin suudelmiin.

Nikki Reed aloitti uransa nuorella iällä Thirteen, Man of God ja Lords of Dogtown -elokuvissa. Sittemmin neito nousi maailman tietoisuuteen Twilight-vampyyrielokuvien myötä. Sarjan viimeinen osa Twilight – Aamunkoi osa 2 nähdään Suomen valkokankailla 16.marraskuuta. Tulevaisuudessa kaunotar tullaan näkemään elokuvissa In Your Eyes, Pawn, Snap ja Empire State.