Courtney Stodden shoppaili niukassa asussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä 52-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden astelivat reilu vuosi sitten alttarille suuren mediakohun saattelemana. Äskettäin Courtney saavutti täysi-ikäisyyden ja halusi poseerata Playboyssa, mutta lehti ei halunnut häntä sivuilleen.

Nyt Courtney Stodden on kuvattu shoppailemassa pienenpienessä asukokonaisuudessa. Neitokaista ei Playboyn täystyrmäys näyttänyt vaivaavan, sillä hän kantoi edelleen mukanaan Playboy-kännykkäkoteloaan.

TMZ-sivuston mukaan Hugh Hefnerin omistama Playboy-lehti ei ollut kiinnostunut itseään tyrkyttävästä teinivaimosta, sillä lehden edustajan mukaan nuori neitokainen ei täyttänyt Playboy-mallin vaatimuksia. Lähteen mukaan Playboy ei ”ikimaailmassa” valitsisi Stoddenia lehden malliksi.

Doug Hutchinson ja Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.