Poliisi määräsi Katie Pricen ajokortin hyllylle – tökerö selitys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti panostaa tällä hetkellä ratsastus-harrastukseensa, koska haluaa päästä kilpailemaan olympialaisiin.

Nyt julkkispovipommi on joutunut ajokieltoon saamansa kahden ylinopeussakon takia. Katie Price joutui ongelmiin, kun hänen omistamansa valkoinen ajoneuvo jäi peltipoliisin haaviin. Neitokainen ei aio ottaa vastuuta tapahtuneesta, vaan syyttää kaahaamisesta parempaa puoliskoaan Leandro Pennaa.

– Tiedän, että se oli Leo. Hän oli ainoa, joka ajaa tuota autoa. Hänellä ei ole muuta autoa ajettavanaan. Olen itse ajellut vain pinkillä autollani, kertoo Katie Price Female First -sivustolle.

Price väittää ihastuneensa äskettäin hankkimaansa vaaleanpunaiseen Range Roveriin niin paljon, että liikkuu ulkona vain sillä ajaen. Hänen mukaansa Penna kuljetti argentiinalaista perhettään lentokentälle valkoisella menopelillä samana päivänä, kun auto jäi poliisikameraan kiinni. Myöhemmin mies vei tähden lapsia kouluun samalla kulkuvälineellä.

Povekas kaunotar ei heti tiennyt saamistaan ylinopeussakoista, koska ei omien sanojensa mukaan katso sähköpostiaan usein. Tähti joutuikin ajokieltoon, koska ei vastannut tiedusteluihin auton ajajan henkilöllisyydestä. Price ei saa ajaa autoa seuraavaan 12 kuukauteen, minkä lisäksi neito joutuu maksamaan oikeudelle yhteensä 765 puntaa, eli lähes 1.000 euroa, sakkoja ja korvauksia.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.