Green Day -keulahahmo sairaalaan – keikka peruttu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu rockyhtye Green Day tunnetaan yhtenä punk-historian merkittävimmistä kokoonpanoista. Bändiltä kuullaan pian uutta musiikkia, sillä se julkaisee yhdeksännen ¡Uno!-studioalbuminsa 25. syyskuuta.

Nyt yhtyeen nokkamies Billie Joe Armstrong on kiidätetty sairaalaan Italiassa ennen yhtyeen keikkaa. Tiettävästi rokkari sai sairaskohtauksen, jonka syytä ei ole vielä julkistettu. Green Day julkaisi verkossa videon, jossa basisti Mike Dirnt ja rumpali Tre Cool pahoittelevat faneille peruuntunutta Bolognan keikkaa.

– Billie vietiin sairauden vuoksi illalla sairaalaan. Lääkärien mielestä ei ole hyvä idea, että hän soittaa tänään. Tämä on perseestä, me todella odotimme tulevaa keikkaa, kertovat yhtyeen jäsenet videolla.

Greendayn tuleva ¡Uno!-albumi kuuluu kolmen levyn trilogiaan, jonka uskotaan kiinnostavan rockyhtyeen faneja. Trilogian seuraava osa ¡Dos! julkaistaan 13. marraskuuta. Viimeinen ¡Tré!-albumi näkee päivänvalon vasta 15. tammikuuta.