Kimin ja Beyoncen välirikko: Fanit syynä tilanteeseen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä hän teki vastikään paluun parrasvaloihin lyhyen äitiysloman jälkeen. Laulajatar on nähty muun muuassa kannustamassa aviomiestään Jay-Z:tä ja hänen ystäväänsä Kanye Westiä konserteissa.

Samalla hän on viettänyt aikaa Kanye Westin tyttöystävän Kim Kardashianin kanssa keikkojen VIP-tiloissa. Heidän kerrottiin äskettäin ystävystyneen, mutta tuoreimpien huhujen mukaan kaksikko ei voi sietää toisiaan. Beyonce ei puhu juuri lainkaan realitykaunottarelle, koska poptähden fanit ovat olleet raivona naisten uudesta kaverisuhteesta.

– He seurasivat konserttia kaukana toisistaan. Beyonce ei edes huomioinut Kimin läsnäoloa. He eivät puhu toisilleen ja tilanne on todella kiusallinen, lähde kertoi New York Daily News -lehdelle.

Kim Kardashianin väitettiin aiemmin tänä vuonna haaveilevan tosiystävyydestä Beyoncen kanssa. Samoissa piireissä pyörivien julkkistähtien välit eivät kuitenkaan miellyttäneet Beyoncen faneja. Ihailijat kritisoivat Beyoncea siitä, että hän hengailee itseään tyrkyttävän realitytähden kanssa. Aika näyttää, mitä tähtien välirikolle tapahtuu.

Beyonce osti äskettäin aviomiehelleen Jay-Z:lle huikean isänpäivälahjan. Poptähti törsäsi 25 miljoonaa puntaa, eli noin 32 miljoonaa euroa, yksityislentokoneeseen. The Bombardier Challenger 850 -merkkisessä lentokoneessa on muun muuassa nahkasisustuksella varustettu olohuone, makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Yksityislentokoneeseen mahtuu noin 15 matkustajaa.