Sub julkaisi BB-tyttöjen alastonkuvia verkkosivuillaan – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realityohjelmasta on kautta aikojen otettu katsojien toimesta jonkin verran kuvakaappauksia, joissa erityisesti naisasukkaat nautiskelevat suihkuttelusta ilman vaatteita. Nämä kuvat ovat sitten päätyneet verkkoon kaikkien katsottavaksi.

Viime vuosina asukkaiden nakukuvia on julkaissut satunnaisten katsojien lisäksi myös ohjelmaa esittävä Sub-televisiokanava verkkosivuillaan. Tänään verkkoon päätyivät tuoreimmat nakukuvat, joissa nähdään miten Johanna ja Sarah nauttivat suihkuttelusta. Katso kuvat tästä.

Asukkaat ilmeisesti tietävät, että heidän suihkukuvansa päätyvät julkisuuteen, joten suurin osa naisista käy suihkussa alusvaatteisillaan tai jopa paita päällä. Johanna ja Sarah ovat sen sijaan uskaltautuneet toistuvasti suihkuun alastomana.