T-Pain julkaisi kuvan sairaalasta: ”Sattuu niin helvetisti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen räppäri ja lauluntekijä T-Pain julkaisi Rappa Ternt Sanga -debyyttialbuminsa vuonna 2005. Sittemmin hänestä on noussut maailmankuulu artisti, jonka kappaleet ovat menestyneet hittilistoilla. Miehen tunnetuimpia kipaleita ovat muun muuassa Low, Good Life ja Bartender.

Nyt T-Pain on joutunut sairaalaan jalkavammansa takia. Kovin vakavasta loukkaantumisesta ei ole kuitenkaan kyse, sillä räppäri on murtanut vasemman jalkansa pikkuvarpaan. Hän julkaisi faneilleen kuvan turvonneesta varpaastaan ja kertoi, ettei hän aio tirauttaa kyyneliä sairaalareissunsa aikana.

– Sairaalassa tänään, voi olla aika hauskaa. Sattuu niin helvetisti, mutta en aio itkeä. Olen todellinen mies ja odotan pääseväni kotiin. Mursin pikkuvarpaani, mahtava päivä, T-Pain kirjoitti kuvatekstissään.

Kuva: Twitter

T-Pain, oikealta nimeltään Faheem Rasheed Najm, on palkittu kahdesti Grammy-gaalassa musiikillisista tuotoksistaan. Hän omistaa Nappy Boy Entertainment -levy-yhtiön, jonka artisteja ovat muun muaussa Gym Class Heroes ja Travie McCoy. Mies varttui Floridan Tallahasseessa, ja hänen taiteilijanimensä on peräisin ystävien keksimästä Tallahassee Pain -lempinimestä.