Tie Pohjoiseen -elokuvalla jo 100.000 katsojaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mika Kaurismäen ohjaama Tie Pohjoiseen -elokuva sai ensi-iltansa 24. elokuuta. Vesa-Matti Loirin ja Samuli Edelmannin tähdittämä elokuva on nyt noussut todelliseksi hitiksi.

Draamakomedia keräsi nimittäin alle kahdessa viikossa 100.000 katsojaa. Humoristinen elokuva kertoo haastavasta perhesuhteesta, kun vuosia sitten maailmalle kadonnut isä palaakin yllättäen jo aikuisen poikansa elämään. Elokuvassa nähdään myös näyttelijät Peter Franzen, Irina Björklund, Mari Perankoski ja Elina Knihtilä.

Tie Pohjoiseen -elokuvan tähti Samuli Edelmann kertoi hittileffan kuvauksista äskettäin Staralle, ja paljasti projektin voimistaneen hänen ja Vesa-Matti Loirin välistä syvää yhteyttä. Viihdekonkari Loiri osasi myös viihdyttää kollegoitaan kameroiden sammuttua, ja näyttelijät tarinoivat paljon keskenään.