BB-asukas paljasti: ”Kaikki BB-jaksot tallessa ja katson niitä pitkin vuotta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talon muilta asukkailta kritiikkiä päällekäyvästä käyttäytymisestään saanut BB-Anne on paljastanut taustastaan yllättävän seikan. Eilisissä bileissä hän nimittäin yllätti muut asukkaat toden teolla.

Anne keskusteli muutaman naisasukkaan kanssa keittiön pöydän ääressä aikaisemmista Big Brother -tuotantokausista ja niiden asukkaista. Sitten hän yllättäen kertoi ulkomuistista missä järjestyksessä asukkaat olivat viime kaudella taloon astelleet. Paljastus ihmetytti kovasti kaikkia jotka sen kuulivat. Pian Anne paljastikin olleensa jo pitkään koukussa realitysarjaan.

– Mulla on ne kaikki jaksot kotona tallennettuna. Mä oon kattonut niitä pitkin vuotta. Kaikkia niitä vanhoja jaksoja. Esimerkiksi sitä Sebastianin Medicin Mania mä on katsonut monta kertaa, Anne yllätti.