Hollywood-tähti avautui: ”Naisten antennit ovat pystyssä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-palkittu amerikkalainen näyttelijätär Meryl Streep tunnetaan arvostetuista roolitöistään. Luonnenäyttelijänä menestynyt kaunotar muistetaan muun muassa elokuvista Paholainen pukeutuu Pradaan, Mamma Mia! ja Julie & Julia.

Nyt Hollywoodin A-kastiin kuuluva tähti on kommentoinut romanttisia suhteita. Hänen mielestään naiset työskentelevät parisuhteensa eteen paljon enemmän kuin kaksilahkeiset. 63-vuotiaan konkarin mukaan miehet sen sijaan menevät enemmän virran mukana ja ottavat rennosti.

– Naisten antennit ovat pystyssä enemmän. Se on itsesuojelua, he haluavat suhteiden onnistuvan. Naiset tekevät suhteista uskonnon. He opiskelevat, jotta saisivat sen onnistumaan, kertoo Meryl Streep The Daily Telegraph -lehdelle.

Meryl Streep on ollut Don Gummerin kanssa naimisissa vuodesta 1978 lähtien. Hollywoodin pitkäikäisimpiin kuuluvan liiton hedelmänä pariskunta on saanut neljä lasta, joiden nimet ovat Henry, Mary, Grace ja Louisa. Viime vuoden kohutuimpiin elokuviin kuului Streepin tähdittämä Rautarouva, jossa konkari näytteli Margareth Thatcherin roolin.