Näyttelijäkomistuksen raskas tie raittiuteen: ”Hakkasin päätä betonilattiaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä Avatar-kaunotar Zoe Saldanaan. Hollywoodin tuorein julkkispari ei ole kuitenkaan kommentoinut seurusteluhuhuja julkisuudessa.

Näyttelijä on ilmeisesti pystynyt kanavoimaan omia kokemuksiaan Kauhea kankkunen -elokuvien rooliin, sillä hän on avautunut vuosien takaisesta taistelustaan alkoholi- ja huumeongelmiensa kanssa. 37-vuotias Cooper kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle käyttäytyneensä itsetuhoisesti päihdeongelmien vuoksi, ja mies onkin nykyään täysin raitis jo kahdeksatta vuotta.

– Olin bileissä, ja hakkasin tahallani päätäni betonilattiaan. Tein sitä uudelleen ja uudelleen. Vietin yöni sairaalassa pidellen jääpussia otsallani, odottaen että hoitajat tikkaavat minut, Cooper paljasti. Näyttelijä pelkäsi päihteiden tuhoavan hänet lopullisesti, ja niinpä hän raitistui 29-vuotiaana.

– En käytä enää alkoholia tai huumeita. Ymmärsin että haaskaan potentiaalini ja se pelästytti minut helvetisti. Ajattelin: Vau, minä todella tulen tuhoamaan kohta elämäni, näyttelijä paljasti.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tiettelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.