George Michaelin upea paluu keikkalavoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

WHAM!-yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi 1980-luvulla tullut poptähti George Michael joutui marraskuussa Itävallassa teho-osastolle keuhkokuumeen takia. Laulaja oli hengenvaarassa, ja alan parhaat lääkärit tekivät kolmen viikon ajan kaikkensa yrittäessään pitää hänet hengissä.

George Michael teki hiljattain paluun keikkalavoille Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa. Nyt laulaja jatkoi aikaisemmin siirtynyttä kiertuettaan suurkonsertilla itävallan Wienissä, jossa hän taisteli hengestään vielä 10 kuukautta aikaisemmin.

Purppuranväriseen pukuun ja tunnusomaisiin aurinkolaiseihinsa sonnustautunut laulaja osoitti konsertissa kunniaa hänen henkensä pelastaneille itävaltalaisille lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle, joille hän oli lahjoittanut etukäteen 1.000 lippua.

– Minulle on todella suuri kunnia, että voin laulaa miehille ja naisille jotka pelastivat henkeni, George hehkutti lavalla.

Tähti tullaan näkemään kiertueellaan vielä eri puolilla eurooppaa, kuten Pariisissa, Amestardamissa ja Lontoossa.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinen poliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa.