Kim Kardashian yritti viedä huomion – Beyonce tuli väliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashianin on uutisoitu viime aikoina päässeen Hollywoodin A-luokan tähtien seuraan. Räppäri Kanye Westiä deittaileva kaunotar yrittää ystävystyä varsinkin poikaystävänsä lähipiiriin kuuluvan Beyoncen kanssa, mikä ei ole sujunut aivan ongelmitta.

Nyt Kim on hermostuttanut Beyoncen varastamalla kaiken huomion hänen miehensä Jay-Z:n dokumentin kuvauksissa. Kardashian yritti kiinnittää dokumentin ohjaajan Ron Howardin huomion The Budweiser Made In America -festivaaleilla, jossa kuvaukset olivat käynnissä. Kaunotar kosiskeli mieheltä mahdollisuutta elokuvarooliin.

– Kim yritti epätoivoisesti saada huomiota VIP-alueella ja hän meni jatkuvasti kameroiden eteen. Niiden olisi kuulunut kuvata Jay-Z:ta. Hän toisteli olevansa Ron Howardin iso fani ja tulevansa koska tahansa miehen elokuvien koe-esiintymisiin, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Beyonce ei suinkaan katsellut uuden ystävänsä toimintaa hyvällä. Blue Ivy -tyttären äiti huomautti realitytähdelle ystävällisesti, että kuvaukset eivät olleet häntä, vaan Jay-Z:ta varten. Kardashian loukkaantui saamastaan palautteesta. Hänen kerrotaankin soittaneen äidilleen Kris Jennerille myöhemmin ja valittaneen kokemastaan kohtelusta.

Äskettäin julkkistyrkky neitokainen halusi oman tähden Hollywoodin maineikkaalle Walk of Fame -katuosuudelle. Kim Kardashian halusi nimittäin olla maailman ensimmäinen realitytähti, joka saisi tähtilaatan kyseiselle kadulle. Neidon haaveet saivat kuitenkin toistaiseksi nolon lopun, kun julkkislaattoja katuun valitseva Chamber of Commerce -järjestö totesi, ettei tähti täytä heidän kriteerejään.