Kendall ja Kylie Jenner loistivat muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Nyt 16-vuotias Kendall Jenner ja hänen 14-vuotias pikkusiskonsa Kylie Jenner ovat poseeranneet New Yorkin muotiviikoilla järjestetyn muotinäytöksen tähtinä. Taannoin Kendall kertoi mallihaaveistaan haastattelussa.

– Haluan olla seuraava Gisele Bundchen. Kaikki mitä hän tekee, mitä hän on, mitä hän on tehnyt. Kaikki se on kertakaikkiaan upeaa, Kendall Jenner kertoi E! Onlinelle.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.