Mies kuvasi itseään päivittäin yli 12 vuoden ajan – tuloksena huikea video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa ovat viime aikoina yleistyneet videot, joilla ihmiset ottavat itsestään tai läheisistään valokuvia, ja tekevät otoksista kollaasimaisia videopäiväkirjoja. Äskettäin eräs mies kuvasi tyttärensä kasvun syntymästä 12-vuotiaaksi asti.

Nyt newyorkilainen valokuvaaja on tehnyt samanlaisen videokollaasin itsestään. Noah Kalina otti kasvoistaan kuvan joka päivä 12,5 vuoden ajan. Mies kokosi yli 4.000 kuvasta upean videokoosteen, jonka julkaisi YouTube-palvelussa.

Kuva: YouTube

Kalina aloitti projektin 19-vuotiaana. Videolla näkyykin hänen kasvunsa pojasta mieheksi. Mies julkaisi videon verkossa ensimmäistä kertaa vuonna 2006, jolloin se näytti hänen kuuden vuoden kehityksensä. Tuolloin video sai huimasti myönteistä julkisuutta, ja siitä kirjoitettiin muun muassa New York Times -lehdessä.