Milla Jovovich levyttää jälleen – edellisestä levystä 18 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich paljasti äskettäin saaneensa motivaatiota kuntoiluun tylystä nettikommentista, jossa hänen käsivarsiaan haukuttiin. Haukusta loukkaantunut neitokainen päättikin treenata vartalonsa huippukuntoon uutta Resident Evil Afterlife -elokuvaansa varten.

Milla Jovovich tunnetaan parhaiten supermallina ja näyttelijänä, mutta tähti on työskennellyt myös musiikin parissa laulaja-lauluntekijänä. Milla julkaisi vuonna 1994 slaavilaishenkistä folk-poppia sisältäneen The Divine Comedy -levyn, joka heikohkosta kaupallisesta menestyksestään huolimatta keräsi aikoinaan positiivisia arvosteluja musiikkikriitikoilta.

Nyt supermalli on jälleen palaamassa musiikin pariin. Milla toivoo saavansa julkaistua materiaalia vielä syksyn aikana, ja kertoo tulevan levyn olevan nimeltään Sweeter Than Madness. Milla paljasti myös, että hänen ex-poikaystävänsä ja Jamiroquai-yhtyeen perustajajäsen Stuart Zender soittaa levyllä bassoa.

Ukrainalaissyntyinen Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.