Järkyttävä väite leviää Facebookissa: ”Älkää uskoko internetiä!”

Digi · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman joutui pari vuotta sitten erikoiseen tilanteeseen, kun uutiskanava CNN raportoi hänen menehtyneen kotonaan. kyseessä oli kuitenkin virhe, joka korjattiin pian Freemanin ystävän toimesta. Nyt supertähti on joutunut samojen väitteiden kohteeksi.

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan nopeasti väite, jonka mukaan Morgan Freeman olisi kuollut. Hänen tiedottajansa on kiistänyt väitteet E! Online -viihdesivustolla, mutta Facebookissa ja Twitterissä perätön huhu leviää edelleen nopeasti. Facebookiin perustetulla R.I.P. Morgan Freeman -sivulla väite niin ikään korjataan.

– Hän on edelleen elossa ja voi hyvin. Älkää uskoko mitä näette internetissä, viestissä todetaan.

Kuva: Facebook

74-vuotias Morgan Freeman loukkaantui vuonna 2008 vakavasti auto-onnettomuudessa. Näyttelijän vasen käsi murtui käsivarresta ja kyynärpäästä ja hän sai rajun iskun myös olkapäähänsä. Vammoja korjailtiin 4,5 tuntia kestäneen leikkauksen avulla, mutta Freeman kärsii edelleen hermovaurioista kädessä. Ensimmäisen Oscar-patsaansa Freeman sai parhaasta miessivuosasta Clint Eastwoodin ohjaamasta elokuvasta Million Dollar Baby.