Popkomistus paljasti pakkomielteensä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Ne-Yo tunnetaan nykyisin ympäri maailman lukuisten hittikappaleidensa ansiosta. Suosikkiartisti julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Libra Scale, joka myi ensimmäisellä viikollaan jo 112.000 kappaletta.

Nyt 32-vuotias menestynyt artisti kertoi olevansa koukussa Call Me Maybe -hittibiisiin. Ne-Yo ei nimittäin pysty olla laulamatta kanadalaisen Carly Rae Jepsenin tuotosta. Miehen mukaan hän rakastaa kyseisen kappaleen kertosäkeen hoilaamista aina kun hän ajelee autollaan. Laulajatähti toivookin, että Carly Rae Jepsen palkitaan tulevissa MTV Video Music Awards -gaalassa parhaan tulokkaan kategoriassa.

– Call Me Maybe on lempibiisini tällä hetkellä. Lauloin sitä kerran autossani liikennevaloissa ja joukko ganstereita ajoi vierelleni. En välittänyt heistä, vaan aloin laulamaan vielä kovempaa, Ne-Yo kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Ne-Yo:n tyttöystävä ja lapsien äiti Monyetta Shaw’n nousi taannoin otsikoihin, kun hänen kerrottiin ”adoptoineen” itselleen vuodeksi 48 afrikkalaista lasta, joille hän maksaa muun muuassa koulutuksen, ruoat ja vaatteet.

Ne-Yo:n entinen tyttöystävä synnytti vuonna 2005 Chimere-pojan. Sittemmin selvisi, että poikavauva ei ollutkaan tähtiartistin biologinen lapsi ja Ne-Yo ajautui oikeidenkäyntiin lapsen äidin kanssa. Nykyään Ne-Yo seurustelee näyttelijätär Monyetta Shaw’nin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, Madilyn-tytär ja Mason-poika. Tähti aikoo julkaista tänä vuonna viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä R.E.D.