Robbie Williams: ”Kadun että en tehnyt seksivideota”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hittibändi Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Viime aikoina laulajatähti on ollut otsikoissa lähinnä perheuutistensa ja bänditoveriensa merkeissä.

Robbie Williams kertoo katuvansa yhtä asiaa menneisyydestään. Laulajaa nimittäin harmittaa, ettei hän ole kuvannut kunnollista seksivideota. Tähti paljastaa, että haluaisi matkustaa ajassa taaksepäin ja kuvata nuorempaa itseään rohkeissa puuhissa. Williams myös myöntää yrittäneensä kerran tehdä seksivideota, mutta se ei onnistunut.

– Siihen sisältyi paljon kokaiinia ja snookerin pelaamista köydellä, 38-vuotias laulaja kertoi The Sun -lehdelle.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Aviopari saa pian ensimmäisen yhteisen lapsensa.