Törttöilyn tulos: Ex-lapsitähti pitkäksi aikaa vankilaan?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Lupaava ura on kuitenkin kärsinyt viime vuosina takapakista, sillä hän on joutunut jatkuvasti tekemisiin virkavallan kanssa.

Nyt 26-vuotias Amanda Bynes on vajonnut yhä syvemmälle epäonnistumisen kuoppaansa, sillä hän voi joutua vuodeksi vankilaan. Los Angelesin syyttäjävirasto nimittäin syyttää näyttelijätärtä kahdesta liikennerikoksesta, jotka ovat tapahtuneet huhtikuun ja elokuun välisenä aikana.

TMZ-sivuston mukaan molemmissa tapauksissa Amanda Bynes pakeni onnettomuuspaikalta. Hän törmäili BMW- ja Range Rover -merkkisillä autoillaan toisiin autoihin, mutta ei välittänyt jäädä katsomaan aiheuttiko hän henkilövahinkoja. Nainen joutuu oikeuden eteen 27. syyskuuta.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.