Lady Gagan uusi levy julkaistaan myös iPhone-sovelluksena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime aikoina hän on valmistautunut uuden ARTPOP-levynsä julkaisuun ja siinä sivussa ehtinyt poseerata muun muuassa rohkeissa lehtikuvissa.

Poptähti on nyt paljastanut, että hänen uudesta levystään tulee faneille laaja multimediakokemus, jonka sisältö ei rajoitu pelkkään musiikkiin. Lady Gaga aikoo nimittäin julkaista tulevan ARTPOP-levynsä perinteisten levyformaattien lisäksi myös sovelluksena Applen mobiililaitteille, tietokoneille ja uudemmille älypuhelimille.

Tähti kertoo, että sovellus tulee sisältämään ainakain videoita, lisämusiikkia, pelejä ja muotipäivityksiä. Gagan mukaan ARTPOPin sovellusversio antaa hänelle mahdollisuuden lähettää siihen myös jatkuvasti lisäsisältöä ja päivittää sitä samaan tapaan kuin hän päivittää Twitteriään.

Twitter-palvelun kuningattareksi kymmenillä miljoonilla seuraajillaan valittu Lady Gaga nähtiin aiemmin tällä viikolla Suomen Hartwall-areenalla kiertueensa merkeissä. Laulajatähti osoitti olevansa yksi maailman kirkkaimmista artisteista upealla show’llaan. Lady Gaga rakastaa fanejaan, ja koskettavaa kommunikointia ihailijoiden kanssa nähtiinkin Suomen keikkojen aikana.