Huh, tällaista meno on intialaisessa elokuvateatterissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa elokuvateattereissa kävijöiltä odotetaan rauhallista ja toiset katsojat huomioon ottavaa käyttäytymistä. Finnkinolla pyörii esimerkiksi usein vaihtuva mainos, jossa hahmot kehottavat ihmisiä esimerkiksi sulkemaan kännykkänsä elokuvan ajaksi.

Kuva: YouTube

Intiassa käytäntö ei mene aivan samalla kaavalla. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään tavallinen elokuvailta intialaiseen tapaan. Kyseisestä elokuvanäytöksestä ei tunnelmaa puutu, ja menon voikin sanoa olevan kaaosmaista.

Videolla näyttäisi olevan enemmänkin kyseessä jonkinlainen mellakka tavallisen leffaillan sijaan. Elokuvanäyttämöllä kaksi miestä ottaa yhteen näyttävässä taistelukohtauksessa. Ihmiset kirkuvat täyttä päätä, heittelevät roskia ja puivat nyrkkiään valkokangasta kohti. Suomessa vastaavanlainen tilanne toisi luultavimmin turvamiehet paikalle.