X Factor -kilpailija iski Demiä vyön alle: ”Siksi sinä käytät Auto-Tunea” – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-lapsitähtenä julkkikseksi noussut Demi Lovato on miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli. Menestynyt teinipoppari nähdään pian Suomenkin televisiossa Sub-kanavalla Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailussa tuomarina.

Nyt verkossa on julkaistu videopätkä, jossa nähdään, kuinka eräs mies ärsyttää X Factor -ohjelman tuomareita esiintymisensä jälkeen. Huppariin pukeutuneen miehen laulutaito ei vakuuttanut kilpailun tuomareita, ja hän saikin kuulla suorasukaisia kommentteja supertähdiltä.

Mies puolusteli itseään ja kertoi muun muuassa raataneensa töitä unelmiensa eteen. Demi Lovato kertoi miehelle vasta-argumentin, joka sai pettyneen kilpailijan kiihtymään. Mies nimittäin sivalsi 19-vuotiasta teinitähteä siitä, että tämä käyttää autotunea. Nettivideolla nähdään, kuinka Simon Cowell pidättelee nauruaan miehen yllättävän kommentin jälkeen.

– Haluan tietää, kuka päästi sinut lavalle. Minulle tulee epämukava olo, jos katsot minua, Britney Spears kertoo tuomaripenkin takana.

Demi Lovato on menestynyt niin television kuin musiikin parissa. Sonny With a Chance -nuortensarjan päätähtenä kahden tuotantokauden ajan esiintynyt tähti julkaisi taannoin Unbroken-albuminsa. Hänen suosituimpia kappaleitaan ovat muun muuassa Skyscraper, Give Your Heart a Break ja This Is Me.