Legendaarinen laulajatähti nykymusiikista: ”Raiskausmusiikkia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalaisen poplaulajan ja näyttelijän Cyndi Lauperin menestys alkoi aikoinaan She’s So Unusual -albumin julkaisemisen jälkeen. Grammy-palkittu laulajatähti oli ensimmäinen naisartisti, jolla oli samalta albumilta neljä singleä Top 5 -singlelistalla.

Nyt 59-vuotias Cyndi Lauper kertoi pitävänsä nykyajan popmusiikkia liian seksikkäänä. Naislaulajan mukaan modernit poptähdet kaupallistavat musiikkiaan seksillä. Lauper kertoi ymmärtäneensä asian vasta hiljattain, kun eräs hänen faninsa ilmaisi ylpeytensä laulajattaren upeasta urasta.

– Eräs nuori nainen tuli luokseni ja kiitti minua siitä, että pidän oman linjani tämän ”raiskausmusiikin” keskellä. Silloin tajusin, että musiikki on nykyisin vain seksiä, seksiä ja seksiä. Se on aika aggressiivista, Cyndi Lauper kertoi Metro-lehdelle.

Cyndi Lauperin tunnetuimpia hittejä ovat muun muuassa Girls Just Wanna Have Fun ja Time After Time. 1980-luvulla suosioon singahtanut tähti oli suosittu etenkin teini-ikäisten keskuudessa. Hän toi myös 1970-luvun punk-sävytteisen tyylin uudelleen muotiin suosionsa myötä. Laulajatar lauloi myös Michael Jacksonin ja Lionel Richien kirjoittamassa We Are The World -hyväntekeväisyyskappaleessa.