Jessica Bielin ratkaisu hätätilanteessa: ”Riisun itseni alastomaksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunnan häistä on liikkunut paljon juoruja, ja heidän huhuttiin menneen äskettäin salaa naimisiin.

Nyt julkkisneitokainen on paljastanut keinon, jolla hän selviytyy hätätilanteessa. Näyttelijätär sai aikoinaan isältään vinkkejä kuinka pärjätä äärimmäisissä olosuhteissa. Jessica Biel tietää esimerkiksi miten ihminen voi ehkäistä hypotermian.

– Isäni opetti minut selviytyjäksi. Tiedän, miten voi helposti ehkäistä hypotermian. Paljas ihokontakti lämmittää kehon parhaiten. On siis tärkeä heti riisuutua alasti, kertoo Jessica Biel Female First -sivustolle.

Kaunotar nimeää haastattelussa vanhempansa hänelle läheisimmiksi ihmisiksi. Biel vietti monia hetkiä heidän kanssaan luonnossa retkeillen. Tähden isä opetti hänelle metsässä useita taitoja kuten tulentekotaidon.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.