Rocktähdet juhlivat Radio Rockin risteilyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna juhlittiin järjestyksessään kahdeksannetta Radio Rock -risteilyä Baltic Princess -aluksella. Risteily myytiin jo hyvissä ajoin loppuun ja 2.300 matkustajaa jaksoi juhlia raivokkaasti koko risteilyn ajan.

Risteilyn ohjelmaan kuului muun muassa rock-karaokea, rock-bingoa ja Ali Jahangirin juontama roast radiopersoonille. Artistikattauksesta vastasi joukko metallimusiikin kovia nimiä, sillä mukana olivat esimerkiksi Kotipelto & Liimatainen Duo, Poison Black, Mustach, The 69 Eyes, D-A-D ja Eläkeläiset.

Risteilyn aikana matkustajilla oli lisäksi mahdollisuus Timo Kotipellon ja Jani Liimatainen Duon akustisen Blackoustic-hevimetallilevyn esikuunteluun. Risteilyyn tuli lisädramatiikkaa, kun Tallinnan satamaan kiinnittyneestä aluksesta putosi matkustaja mereen. Laivan miehistö sai matkustajan nopeasti takaisin laivaan.