Suklaaherkusta löytyi karmaiseva yllätys – onneksi tämä ei päätynyt suuhun

Ohhoh! · Stara.fi

Herkkupaloista, kuten esimerkiksi hampurilaisista ja sub-leivistä, on viime aikoina löytynyt useita kertoja jos jonkinlaisia niihin kuulumattomia yllätyksiä, kuten toukkia ja matoja. Nyt Yhdysvalloissa eräs nainen säästyi vain hädin tuskin vaaralliselta suupalalta.

Kuva: ABC

San Diegossa asuva Veronica Rivera oli syömässä Golden Grahams -suklaapatukkaa huomatessaan sen sisällä jotain erikoista. Tarkemmassa tarkastelussa nainen huomasi, että patukan keskellä oli pienikokoinen, mutta erittäin terävä naula. Tuote oli ostettu paikallisesta 7-Eleven -kaupasta.

Tapauksesta uutisoineen ABC-televisiokanavan mukaan patukan tuottanut General Mills on pyytänyt saada patukan itselleen tarkempia tutkimuksia varten. Yhtiö pahoitteli tapahtunutta, mutta kertoi epäilevänsä, ettei naula ole voinut päätyä tuotteeseen tehtaalla.

Kuva: ABC