BB-Sarah myönsi saunassa: ”Luokittelen itseni nymfomaaniksi”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen kosteita juhlia, joissa osa asukkaista sai alkoholijuomia nautittavakseen. Saunabileissä kuultiin myös jonkin verran paljastuksia ja tunnustuksia. Erään niistä päästi suustaan nousuhumalassa ollut Sarah.

– Voisin luokitella itseni nymfomaaniksi ihan helposti. On ollut kyllä sellaista, että ei ole tehnyt mieli. En sitten tiedä onko se nymfomaania vai ei, Sarah kertoi saunassa ja paljasti miesihanteensa talossa.

– Tommi muhun täällä ensimmäisenä iski ja se millainen Tommi on. Se on oikeasti huolehtivainen. Ainakin mä luulen, että se on ollut huolissaan sitä miten mä voin ja onko mulla ollut hyvä olla, Sarah perusteli valintaansa.

Seuraavaksi keskustelu kääntyi Katarinaan.

– Ootsä valmis harrastamaan seksiä täällä? Kun sä olet kertonut haluavasi tänne lisää miehiä ja olet sinkku, Jouko kysyi suoraan.

– En. En olis valmis. Mä oon sinkku ja tottakai haluan tänne lisää miehiä, Katarina vastasi.

– Mä voin sanoa, että mä olisin valmis harrastamaan, jos vaan oikea tilanne tulee, Jouko vastasi.