Janita vonkasi seksiä Joukolta – sai tylysti rukkaset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa eilisten juhlien tiimellyksessä asukkaat nauttivat jälleen toistensa seurasta ja talossa nähtiin hieman myös suhdedraamaa. Kerroimme eilen kuinka Janitan poikaystävä oli purkanut kihlauksen, mutta Janita ei luonnollisestikaan asiasta tiedä.

Janitaa kihlaus ei ole talossa ainakaan hidastanut, sillä varsinkin eilen hän lähenteli Joukoa ja Tommia. Joukon kanssa puuhat menivät suutelun jälkeen jo sille asteelle, että Janita istui porealtaassa miehen sylissä ja vihjasi seksin harrastamisesta. Jouko ei kuitenkaan siihen suostunut.

– En mä halua olla typerä. Ihan sen takia, että sulla on se sormus. Mä voin nukkua sun kanssa ja pussailla… Kyllä sä tiedät, Jouko vastasi.

– I get it, Janita totesi.

– Sulla on ihana mies siellä odottamassa. Sä oot hyvin pärjännyt täällä ja sä oot vieläkin täällä. Se että sä oot vieläkin täällä kertoo aika paljon. Se että jos sä et oo vakavissas tän asian suhteen, niin sun ei kannata alkaa sekoileen mitään, Jouko neuvoi.

– Mä haluan vaan hellyyttä, Janita vastasi miehen sylissä ja suuteli häntä poskelle.

– Sä saat hellyyttä, pusuja ja haleja. Sä oot edelleen kihloissa. Se ei ole minusta kiinni, vaan se on sinusta kiinni. Eiks nyt vaan dokata? Sä oot nyt kiltisti, Jouko vetäytyi Janitan luota.

– Mut mä haluan, Janita jatkoi vonkaamista.

– Sä oot varmaan sen luontoinen kyllä, Jouko totesi.

Lopulta Janita poistui miehen sylistä ja asukkaat nousivat porealtaasta tanssimaan tuotannon soittamaa musiikkia. Janita ei jäänyt tanssimaan, vaan suuntasi saunaan.