Big Brother johti eroon! Janitan poikaystävä on purkanut kihlauksen

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asuva BB-Janita on viihtynyt varsin hyvin talon komeiden miesten seurassa. Tämä ei ole jäänyt hänen kihlatultaan huomaamatta, silä kihlattu on nyt entinen. Staran saamien tietojen mukaan poikaystävä on nimittäin purkanut kihlauksensa BB-kaunottareen.

Nyt jo entinen poikaystävä vahvisti kihlauksen purkamisen Facebook-profiilissaan kommentoidessaan Janitan kihlauspuheita.

– OHO! purettu jo, ex-kihlattu kommentoi Facebookissa.

Samaan aikaan Janita totesi bileiden tiimellyksessä muille asukkaille epäilevänsä, että hänen kihlattunsa on jo entinen. Neitokainen ei kuitenkaan tiennyt kuinka oikeaan lopulta osuikaan.

– Sitä ei tarvitse enää miettiä, että onko mulla enää kihlattua ollut enää hetkeen. Mutta kiitos kysymästä. Hyvin menee, Janita totesi hetki sitten muille asukkaille.

Kerroimme hetki sitten kuinka Janita on tämänpäiväisissä bileissä viettänyt helliä hetkiä talon miesten kanssa. Joukon kanssa brunette suuteli pitkään ja Tommin kanssa Janita yritti tehdä lähempää tuttavuutta. Saunakeskusteluissa Janitan todettiin useammastakin suusta olevan selvästi ihastunut Joukoon.