Povipommin exä paljasti liikaa – 330 000 euron korvausvaatimus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti panostaa tällä hetkellä ratsastus-harrastukseensa, koska haluaa päästä kilpailemaan olympialaisiin.

Nyt kaunottaren kerrotaan haastaneen entisen aviomiehensä Peter Andren oikeuteen maineensa tahraamisesta. Glamour-malli väittää miehen kampanjoineen edustajiensa avulla tietoisesti häntä vastaan. Katie Price haluaakin Andren maksavan hänelle 250.000 punnan, eli lähes 330.000 euron, korvaukset.

Povipommin kerrotaan kärsineen vakavasta stressistä törkyisten lööppiuutisten takia. Hänen ex-miehensä Andre voi itse tällä erää hyvin, ja hän kertoikin äskettäin haastattelussa päässeensä jo yli avioliiton särkymisen aiheuttamasta sitoutumispelosta. Price haastaa samalla oikeuteen myös entisen managerinsa Claire Powellin, Can Associates -yrityksen ja entisen ystävänsä Jamelah Asmarin.

– Mielestämme syytteet ovat perättömiä. Asianajajamme käsittelevät asiaa, ja puolustaudumme tarmokkaasti, kommentoi entinen manageri Claire Powell Daily Mirror -lehdelle.

Äskettäin Pricen kerrottiin kihlautuneen poikaystävänsä kanssa. Price ja Penna ovat ehtineet lyhyen suhteensa aikana jo eroamaankin. Jos avioliitto toteutuu, olisi se jo Pricen kolmas avioliitto seitsemän vuoden sisään. 33-vuotias Price erosi itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista viime vuoden lokakuussa lyhyen seurustelun päätteeksi. Pennan huhuttiin kosineen Pricea jo viime jouluna pariskunnan välirikon aikana, mutta vahvistusta parin kihlaukselle ei kuitenkaan tuolloin annettu.