BB-talon lemmenparin suhde syvenee – peitto heilui jälleen

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talossa yhteisen sävelen löytäneet BB-Jouko ja BB-Jonna I ovat viettäneet jo usean yön vierekkäin nukkuen. Pariskunnan yhteisen peiton alla on tapahtunut lemmiskelyä ainakin taannoisten bileiden yhteydessä.

Nyt lemmenparin peiton alla on jälleen tapahtunut, sillä hetki sitten pariskunta vetäytyi jälleen poikien makuuhuoneeseen päiväpeiton alle. Täysin peiton alle piiloutuneen pariskunnan liikehdintä sai peiton rytmikkäästi kohoilemaan.

Myös muut talon asukkaat huomasivat lemmiskelyn, sillä makuuhuoneen ovi oli kaksikolta jäänyt auki. Ensimmäisenä avoimeen oviaukkoon ilmestyi BB-Markus, joka viittoili pian muutkin asukkaat ihmettelemään peiton alla ollutta pariskuntaa.

– Peitto siihen malliin heiluu, Markus kuiskaili muille asukkaille.

Muutkin asukkaat hiipivät makuuhuoneen ovelle, kunnes Iida lopulta päätti antaa kuhertelijoille rauhan sulkemalla makuuhuoneen oven. Myös Isoveli jätti lemmiskelijät rauhaan suuntaamalla kamerat muihin talon asukkaisiin. Pariskunnan peitonalaisen session päätyttyä kaksikko suuntasi yhdessä talon kylpyhuoneeseen.