Doutzen Kroesia ei uskoisi perheenäidiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa synnyttänyt Doutzen on nykyään Victoria’s Secret -enkeli.

27-vuotias mallikaunotar on nyt kuvannut VS Swim -uimapukumalliston uutta mainosvideota Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.